АВТО 4x4 / премиери

Луди цветове за Mercedes G63 и G65 AMG

mercedes_g63_g65_amg_crazy_color (1)Mercedes-Benz представи новата цветова опция „Crazy Color“ за върховите версии Mercedes G63 & G65 AMG на легендарното кубче. Оф-роуд дуото ще се предлага с 5 свежи нови окраски, наречени слънчев лъч, доматено червено, залезен лъч, галактически лъч и извънземно зелено.

Както можете да очаквате, новите бойни окраски на Mercedes G63 и G65 AMG няма да са нещо евтино. Най-безболезнен като цена е „слънчевият лъч“, който започва от 15 348 евро в Германия, а най-скъпа е „галактическата“ окраска, която доближава 20 000 евро.

Странните цветове ще се предлагат ексклузивно за Mercedes G63 и G65, като независимо от избраната боя, всъдеходите получават матово черни огледала, покрив, брони, калници и др. Отвътре, шарените версии ще има тшевове в цвета на купето, премиум аудиосистема Harman Kardon, комфортен пакет и карбонови AMG детайли. Разбира се, тези неща ще се заплащат допълнително. Спирачните апарати ще са червени или сребристи, в зависимост от избрания цвят, но независимо от него, седалките ще са от напа.

Доставките на Mercedes G63 AMG и G65 AMG Crazy Color Edition започват през март.

Comments are closed.