СПИСАНИЕТО

Лудият брой 125 на списание OFF-road.BG!

cover-125.inddТърсете на пазара новия луд брой 125 на списание OFF-road.BG! Както подсказва името, а и корицата на нашето издание, като луди фенове на „Лудия Макс“, решихме да отдадем заслуженото на филма. Е, ако трябва да сме точни, не точно на филма, а на някои от героите. И не, не Макс или спътничката му в четвъртият филм, който сега е по кината, а уникалните возила, които са неизменна част от постапокалиптичната поредица и които и в „Пътят на Яростта“ отново са брутални и по един или друг начин пригодени за оф-роуд.

Другият сериозен акцент в новия брой 125 на списание OFF-road.BG е и една важна годишнина – 45-тата на легендарния Range Rover. Оф-роуд икона, започнала живота си като непретенциозна двувратка и достигнала висоти в комбинацията на лукс, мощ и проходимост. Ще ви припомним историята на легендата, която вече е цяла моделна гама на Land Rover. И в този ред на мисли, тествахме една уникална част от тази гама – свръхспортният Range Rover Sport SVR. Уха!

Сериозно внимание обърнахме и на 4х4 и SUV новостите от автосалона в Шанхай. Китай определено диктува правила в автомобилния свят! Засега повече с капризните си потребители, но и като автопромишленост… На страниците на новия брой 125 на списание OFF-road.BG гастролират и работяги като новото поколение Iveco Daily 4×4 и сдобилия се със „SUV“ AWD система Volvo FMX. И, разбира се, Г-клас, който получи поредното си освежаване по пътя към безсмъртието.

Може би единствени в Източна Европа тествахме новия Troller T4 – бразилският Wrangler, произвеждан от Ford. При това, на мястото на събитието, благодарение на кореспондента ни Фред М. Крийгсман. Фред също така отиде „До Ада и обратно“ в дебрите на Амазонската джунгла. Но, повече ще разберете от новия брой 125 на списание OFF-road.BG.

Разбира се, феновете на оф-роуд спорта също няма да са разочаровани – Варна Офроуд, Сливен 4х4 Екстрийм, Ендуро Кърнаре и РШ по мотокрос са националните събития на страниците на брой 125 на списание OFF-road.BG. А интернационалните също са силни – прочетете за новостите, които очакваме от Breslau сезона и си припомнете новия маршрут на рали Дакар 2016.

Приятно четене!

Comments are closed.