Pentax / МАГАЗИН

Лято в 16 мегапиксела и HD видео с Pentax Optio LS465 само за 199 лева

pentax_optio_ls465_offroadbgСписание OFF-road.BG представя елегантния компактен цифров фотоапарат Pentax Optio LS465. Бюджетното предложение на световноизвестния японски производител предлага висококачествени снимки с резолюция 16 мегапиксела и запис на HD видео (1280×720 пиксела, 16:9) при 30 кадъра в секунда. Всичко това на цена от само 199 лв. с ДДС.

Pentax Optio LS465 е ултракомпактен с размери 4,6 х 10,2 см и дебелина на корпуса едва 2,2 см (с прибран обектив). Акцентът при този апарат е върху финия и изчистен дизайн, който ще допадне както на дамите, така и на мъжката част от човечеството. Въпреки скромните си габарити, LS465 разполага с 2,7-инчов дисплей с 230000 пиксела резолюция. Записът на HD видео се осъществява директно, чрез натискане на отделен бутон.

pentax_optio_ls465_offroadbg (2)Pentax Optio LS465 е със CCD матрица, 5-кратно оптично увеличение и фирмения режим Auto Picture, оптимизиращ настройките на фотоапарата (напр. чувствителност, скорост на затвора) и автоматично избира измежду 14 сюжетни програми като Portrait, Blue Sky и Sunset, според конкретна ситуация. Комапктното бижу е с усъвършенствана функция за разпознаване на лица Face Detection AF&AE, определяща лицата на хората в кадър и автоматично оптимизиращ фокуса и експозицията. Апаратът има и инструменти за лесно създаване на красиви изображения, като например Smile Capture, който автоматично прави снимка, веднага след като човекът в кадъра се усмихне и режим Natural Skin, който придава меки и естествени тонове на лицето.

pentax_optio_ls465_offroadbg (1)Pentax Optio LS465 разполага с режим на стабилизация Movie SR (Shake Reduction), който компенсира трептенето на фотоапарата при снимане на видео с помощта на софтуерна обработка.

Компактното бюджетно предложение на Pentax се предлага в цветове Sapphire black, Ruby pink и Amethyst purple (черен, розов и тъмнолилав). Можете да го закупите от списание OFF-road.BG на уникалната цена от 199 лв. с ДДС и включена безплатна доставка* за по-големите населени места.

Вече и на изплащане с Уникредит Потребителско Финансиране!

Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

*Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
Посочените цени са с ДДС.

Comments are closed.