АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / премиери

Мега лукс и мощ: Range Rover SVAutobiography

Range_Rover_SVAutobiography (1)Land Rover представи новият Range Rover SVAutobiography, малко преди дебюта му на международното автоизложение в Ню Йорк. Създаден да бъде най-луксозният и мощен модел на марката, Range Rover SVAutobiography е разработен от подразделението на JLR Special Vehicle Operations.

Range Rover SVAutobiography е с нова полирана и хромирана решетка, специален графитен цвят и изпускателна система с 4 накрайника. Клиентите ще могат да поръчат уникален двутонален екстериор с черно покритие в горната част на купето и контрастна долна част с избор от 9 различни цвята. По-големи са промените в интериора на Range Rover SVAutobiography, където виждаме солидни алуминиеви педали, луксозни дървени орнаменти, хладилник и масички за пасажерите на втория ред, луксозно кожено покритие и др.

За задвижването на новия Range Rover SVAutobiography се грижат 3 различни двигателя – SDV6 Hybrid, SDV8 и нов 5-литров V8 със суперчарджър, който постига 550 к.с. и 680 Нм. С него, вариантът с дълга колесна база може да ускори от 0 до 60 мили/час за 5,5 секунди и постига максимална скорост от 225 км/ч.
Range Rover SVAutobiography ще е на пзара от лятото, като цените във Великобритания започват от 148 900 паунда. В САЩ, суперлуксозният SUV ще се появи през есента със стартова цена от близо 200 000 долара.

Comments are closed.