ГАЛЕРИИ / Интересно / Холивуд 4x4

Mercedes показа героите си от Jurassic World

G-Class, AMG 6×6, Unimog и GLE Coupe с роли в кинохита

mercedes_jurassic_worldMercedes-Benz споделиха детайли около участието им в Jurassic World (Джурасик свят). Филмът, римейк на „Джурасик парк“, ще излезе по киносалоните идния месец и в него ще видим богат асортимент от возила с трилъчата емблема – G-Class, G63 AMG 6×6, Sprinter и Unimog. Във филма ще вземе участие и новият всъдеход GLE Coupe,  но сцените с него са били снимани допълнително, тъй като по време на официалните снимачни дни моделът все още не бе завършен.

Според вицепрезидентът на Mercedes-Benz д-р Дженс Тиемер „През 1997 г. M-Class направи официалния си Холивуд дебют с филма „Изгубеният свят: Джурасик парк“. Днес, 18-години по-късно, друг Mercedes-Benz ще дебютира с главна роля в най-новия филм от поредицата Jurassic World – GLE Coupe. С радост продължихме партньорските си взаимоотношения, осигурявайки гама от Mercedes-Benz возила. Заедно ще промотираме филма по целия свят.“

Jurassic World излиза на екран 22-години след Jurassic Park. Действията се развиват в нов развлекателен парк, в който се провеждат генетични експерименти над динозаври. Премиерата на филма ще е на 12 юни.

Вижте галерията с кадри от филма и подготовката му:

Comments are closed.