игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило 2“: Милен Симеонов и Toyota 4Runner

vozilo_toyota_4runner_milenНовият участник в рубриката ни „Моето оф-роуд возило“ е този приятен Toyota 4Runner на нашия читател Милен Симеонов. Ето  и разказа на собственика за това какво е правено по машината:

vozilo_toyota_4runner_milen (6)Представям ви нашия джип – Toyota 4Runner, модел от 1990година с 2.4TD двигател и 90 коня.Харесахме си го от Шумен. Така беше в началото.Вече бяхме отишли на няколко леки разходки. След това последва смяна на задните пружини с такива от с.Крън и натягане на предните торсиони.

vozilo_toyota_4runner_milen-newСлед време взехме джанти с отрицателно ЕТ,широки 8j и едни стари 31“ гуми за проба.  Има направен експедиционен багажник,отзад е монтиран халоген за паркиране а отпред четири – отгоре на багажника два и на булбара два.

vozilo_toyota_4runner_milen (2)В последствие булбара го свалихме и долната част от бронята. Монтирахме четирите халогена на бронята.

Имаше и ремонти от време на време. Калниците са изкърпени и боядисани в същия цвят,отдолу е пръсната навсякъде с боя 3в1 против ръжда. Старите джанти са боядисани и с поставени нови гуми BFG Mud Terrain 31×10.5 r15.
vozilo_toyota_4runner_milen (7)
Хареса ли ви обновения Toyota 4Runner на Милен? Скоро ще може да гласувате за него. А защо не ни разкажете за вашето оф-роуд возило? Вижте как!

Comments are closed.