игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило 2“: Радослав и Toyota Land Cruiser LJ70

Toyota_Land_Cruiser_LJ70_vozilo_radoslavВтората фаза от рубриката ни игра „Моето оф-роуд возило” започва с проекта Toyota Land Cruiser LJ70 на нашия читател Радослав Райковски. Автомобилът е приел наистина приятен за окото вид, но и е с подобрени оф-роуд възможности. Ето краткия разказ на Радослав:

Toyota_Land_Cruiser_LJ70_vozilo_radoslav (1)Това е нашият Toyota Land Cruiser LJ70 2.4 D. Взехме я преди 2 години, много запазена и лачена, горката не знаеше какво я чака. Първата й регистрация е от 1987 година, като нямаше никакви подобрения. Лека полека започнахме да я вкарваме в ред.

Подобренията са следните: лебедка 9500 либри, оригиналните брони са сменени с тръбни, излишните железа са изрязани. Поетапно добавяхме фланци 300 мм, в момента е с джанти с минусово ЕТ и Mud Terrain гуми. Разбира се, правени са и редица други дребни изменения, за които в момента не се сещам…

Toyota_Land_Cruiser_LJ70_vozilo_radoslav (2)Е, хареса ли ви „пипнатата” Toyota Land Cruiser LJ70 на Радослав? Ако е така, ще може да гласувате за нея в края на месеца. А защо не ни разкажете за вашето оф-роуд возило? Ще може да спечелите интересни награди. Вижте как да стане това!

Comments are closed.