moeto_offroad_vozilo_uaz469_krasen-finalИ така, приключи третата фаза от конкурса на списание OFF-road.BG „Моето оф-роуд возило”. Но с това играта не е свършила. Сега, ще трябва да изберем най-добрия проект от най-добрите представени до момента.

Както вече знаете, текат две паралелни гласувания – едно на нашата комисия и едно на Фейсбук феновете на списание OFF-road.BG. На нашата фейсбук страница сме качили трите проекта, които най-много ви допаднаха през изминалите месеци. Това са:

Преслав Василев и Honda TRX450R
Вива Стефанова и Mitsubishi Pajero
Любомир Бояджиев и Nissan Terrano

Гласувайте за своя фаворит до 17 часа на 13 февруари 2014 година, като харесате неговата снимка. Събралият най-много харесвания ще спечели бинокъл Pentax Jupiter III. Същата награда очаква и един от вас, изтеглен на случаен принцип сред всички харесали някоя от трите снимки.

Трите проекта от Моето оф-роуд возило, които най-много допаднаха на нашата комисия през изминалите месеци са:
Георги Георгиев и Nissan Patrol
Марин Стоянов и Toyota 4Runner
Любомир Бояджиев и Nissan Terrano

От тях един ще стане „шампион на шампионите”. И за да бъде по-интересно гласуването, решихме към нашата комисия да влезнат и двама победители от онлайн гласуването – Преслав и Вива. Тъй като третият – Любомир, е участник в класирането, няма да може да участва в журито. Изборът на вече разширената ни комисия, ще бъде ясен също на 13 февруари… При него ще отиде и голямата награда фотоапарат Pentax WG-10.