игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило“: Денислав Димитров и Suzuki Vitara

 

moeto_vozilo_suzuki_vitara-5Следващият участник в рубриката „Моето оф-роуд возило“ е Денислав Димитров, който ни представя своята Suzuki Vitara. Машината изглежда доста свежо и е минала през няколко трансформации. Ето какво ни разказва собственикът й:

moeto_vozilo_suzuki_vitara-2Общо взето от дълго време чета форума, но не бях стъпвал в джипка. Едни момчета от сърцето на Северозапада – Бяла Слатина, се съгласиха да ме повозят на една „хард разходка“ и тогава в калта на гората до село Габаре разбрах кое е било моето неоткрито хоби.

Не след дълго си купих тази Suzuki Vitara 1.6 8V. Оказа се голяма грешка но аз такава си я обичам.

moeto_vozilo_suzuki_vitara-4Не след дълго разбрах, че в оригиналния си вид не става за горски разходки и започнах да я трансформирам малко по малко. За начало получи лифт, гуми и самочувствие.

Следваха нови метални брони с които да се пазим от удари, а малко след това претърпяхме мрачен период на ремонти. Освен основен ремонт на двигателя, трябваше да се оправят охладителната и спирачните системи, както и окачването. Всичко това струваше много пари но си струваше.

moeto_vozilo_suzuki_vitara-3Сега моята Vitara изглежда така с нови джанти, гуми, лебедка и покрив.

Допадна ли ви свежата Suzuki Vitara на Денислав? Разкажете ни и за вашето оф-роуд возило – вижте как!

Comments are closed.