игри и конкурси / Интересно

Моето оф-роуд возило: победителите от фаза 3 в играта на OFF-road.BG

offroadbg_vozilo_3_pobeditelС малко закъснение, за което се извиняваме, приключи и третата фаза на играта „Моето оф-роуд возило” на списание OFF-road.BG. В последния за играта месец получихме само три, но за сметка на това, много качествени предложения. Дали заради зимната ваканция, или заради фокуса на феновете върху рали Дакар – не знаем. Но предложенията определено си струваха.

Както вече знаете, за играта на OFF-road.BG тече паралелно гласуване – избор на комисия от доказани специалисти и избор на феновете във Фейсбук. Този път ни направиправи впечатление, че и в двете паралелни гласувания мненията и на журито, и на феновете са единодушни.

И така, ето как бе подредена тройката участници в двете гласувания:

1-во място: Любомир Бояджиев и Nissan Terrano. Наградите за него са страхотен мултитул и едногодишен абонамент за списание OFF-road.BG
2-ро място: Христо Тенчев и Suzuki Samurai. Христо печели абонамент за списание OFF-road.BG и шапка
3-то място: Виктор Добрев и Mitsubishi Pajero. Виктор получава шапка на списание OFF-road.BG

Едногодишен абонамент за списание OFF-road.BG печели и Наталия Колева, която е харесала джипа на Любомир в нашата Фейсбук страница.

Но това не е всичко! Започва и гласуването за „Возило на возилата”, където ще трябва да изберете най-добрата машина от тримата месечни победители. По-късно нанашата страница във Facebook ще качим специалния албум на тримата най-добри. Харесайте снимката на своя фаворит и този, който е събрал най-много „лайкове” до 13 февруари 2014 година ще стане абсолютният шампион на списание OFF-road.BG. Наградата за него ще е бинокъл Pentax Jupiter III, а наградата от избора на комисията ще е фотоапарат Pentax. Бинокъл Pentax ще спечели и един от гласувалите фенове в социалната мрежа.

Очаквайте подробности!

Comments are closed.