игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило“: Преслав и неговата Honda TRX450R

Honda_TRX450R_moeto_offroad_vozilo-1Ето го и третият участник в рубриката ни „Моето оф-роуд возило“. Става въпрос за младия талант Преслав Василев, който много обича ATV-то си Honda TRX450R и изживяванията си с него. Ето какво ни разказа Преслав:

Здравейте, казвам се Преслав Василев на 17г. от Силистра. Притежавам Honda TRX450R 06. Преди тази машина проходих с други две по-слаби Атв-та, но сериозно започнах да се занимавам със спорт от 2011г. Оттогава съм взел участие във всички Чалънджи организирани от Тодор Христов в Дълбок Дол, в редица традиционни състезания по мотокрос и ендуро АТВ и в кръг от регионалния шампионат по Автокрос.

Honda_TRX450R_moeto_offroad_vozilo-2През 2011 година спечелих и двата кръга от ATV Challenge Cup шампионата в клас „Джуниър“ и се радвах на доста обширна статия и мои снимки във вашето списание (още си пазя статиите :) ).
Но това са само факти, правя всичко това заради невероятното усещане, което се изпитва при управлението на подобен род машини. Разбира се, има разочарования – повреди, падания и др., но това е част от спорта и няма как да изпъкнат хубавите моменти без тежките такива. Моята Honda TRX450R си я поддържам сам с изключение на по-големите ремонти, където ми помагат приятели и майстори.

Honda_TRX450R_moeto_offroad_vozilo-3Ревизирал съм всичко по машината, знам всяко болтче до каква степен е завито и насладата от управлението по красивите планински и равнини терени е още по-голяма. И на мотокрос трасето тренирам, там ми харесва чувството когато си в полет и битката с другите състезатели. Много е трудно да се опише усещането. Думите не стигат, трябва да се почувства! Аз вярвам, че вие знаете отлично за какво говоря щом се превърнали това хубаво хоби във ваша професия!

Е, хареса ли ви историята на Преслав и неговото ATV Honda TRX450R? Напишете ни нещо и за вашето оф-роуд возило, може и да спечелите награда. Вижте как да участвате в „Моето оф-роуд возило“.

Comments are closed.