игри и конкурси / Интересно

Моето оф-роуд возило: шампион на шампионите е…

Тримата финалисти на журито, снимка : Веселин Русев - vesur

Тримата финалисти на журито
снимка : Веселин Русев – vesur

Приключи и последната фаза на нашата рубрика – игра Моето оф-роуд возило. В продължение на три месеца на нашия сайт, както и на страниците на списание OFF-road.BG бяха представени общо 25 оф-роуд машини – джипове, мотоциклети, ATV и бъгита.

Както вече знаете, гласуването в Моето оф-роуд возило се проведе в две паралелни направления – избор на комисия от доказани оф-роуд специалисти и избор на феновете от нашата Фейсбук страница.

nissan_terrano_lubashki_vozilo (1)В играта във Фейсбук за финалното гласуване, определящо най-добрия от трите месечни финалиста се класираха Nissan Terrano на Любомир Бояджиев, Honda TRX450R на Преслав Василев и Mitsubishi Pajero на Вива Стефанова. Именно в този ред те бяха класирани чрез броя на харесванията на снимка на всяка от машините. Както вече знаете, наградата за победителя в това гласуване е бинокъл Pentax Jupiter III. Така че, честито на Любомир! Същата награда, чрез теглене на жребий отива в Таня Кълева, която в случая е дала гласа си за Вива.

toyota_4runner_marin (4)Що се отнася до гласуването на комисията, към нея за финалния кръг бяха поканени и победителите от Фейсбук Преслав Василев и Вива Стефанова (Любомир не участва в гласуването, тъй като бе финалист). Те трябваше да изберат между 3 прекрасни джипа – Nissan Terrano на Любомир, Nissan Patrol на Георги Георгиев и Toyota 4Runner на Марин Стоянов. Оценяването стана по точкова система, като този класиран на първо място от член на журито получава 3 точки, вторият 2 и третият – 1. събралият най-много точки става победител. Така, с крехка разлика от само по една точка помежду си, трите проекта бяха класирани по следния начин:

1-во място за Toyota 4Runner на Марин Стоянов

2-ро място за Nissan Patrol на Георги Георгиев

3-то място за Nissan Terrano на Любомир Бояджиев

Марин печели и голямата награда за победата си в Моето оф-роуд возило фотоапарат Pentax WG-10. Честито и да почерпи!

В близките дни ще се свържем с победителите, а вие очаквайте съвсем скоро нашата нова игра с много награди по повод 10 години списание OFF-road.BG!

Comments are closed.