Интересно / събития

Над 500 души посетиха Hyundai Off Road Show в София

Santa_Fe_Hyundai_Off_Road_ShowТрадиционното есенно Hyundai Off Road Show се проведе този уикенд в столицата ни, на специализирания оф-роуд полигон на марката. Слънчевото време и новите SUV модели на марката привлякоха над 500 желаещи да тестват високопроходимите машини на близо 2-километрово трасе с препятствия, които симулират реални ситуации, в които може да се попадне по време на лов, риба или разходка в планината.

По време на Hyundai Off Road Show, премиера за България направи изцяло новият Hyundai Grand Santa Fe, който е с 225 мм по-дълъг, 10 мм по-висок и 5 мм по-широк от стандартната версия. Също така може да бъде поръчан с 6 или 7 места.

Hyundai_Off Road_Show_Santa_Fe_T1Другата изненада за посетителите на Hyundai Off Road Show бе скоростна обиколка с пилота от рали „Дакар“ Тодор Христов и неговия нов автомобил Hyundai Santa Fe T1 – прототип, изработен в България. Колата е с стъклопласт, задвижването 4х4, а скоростите са от Hyundai Galloper.

Много от посетителите на Hyundai Off Road Show се възползваха от възможността да направят сезонен преглед на своя автомобил с оглед предстоящата зима. Специалистите от Hyundai България провериха техните акумулатори, гуми, състояние на охлаждащата течност, маслото на двигателя, перата на чистачките и измиващите дюзи. Всеки един от клиентите получи ваучер за 10% отстъпка в работата в сервиза, покупката на аксесоари и гуми.

Grand_Santa_Fe_Hyundai_Off_Road_ShowОсвен че тестваха на истинско офроуд трасе високопроходимата гама на Hyundai и се радваха на великолепна рок-музика в слънчевия неделен ден, участниците в Hyundai Off Road Show похапнаха и от вкусотиите от кухнята на Ути.

Comments are closed.