Gerber / Outdoor / МАГАЗИН / пътешествия и експедиции

Наръчник за оцеляване в живота от Беър Грилс

BEAR GRYLS 3 COVER.inddСписание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят новата книга на Беър Грилс „Наръчник за оцеляване в живота“. Това е третата книга на световноизвестния приключенец, издадена на български език, след автобиографичната „Кал, Пот и Сълзи“ и знаменития „Наръчник за оцеляване в дивата природа. Трите книги са нашият специален приключенски пакет за лятото, който може да закупите на специална цена.

В „Наръчник за оцеляване в живота“, Беър Грилс споделя поуките, научени по трудния начин на живот в някои от най-суровите места на планетата. Как да продължим напред, когато всички обстоятелства са срещу нас? Как да вдъхновим екипа си да ни следва въпреки очевидните опасности? Кои са най-важните умения, които трябва да добием, за да развием докрай потенциала си?

Животът сред природата ни дава чудесни преживявания и безценни уроци. Екстремните ситуации ни карат да сграбчим възможностите, да се изправим срещу опасностите и да се доверим на инстинктите си, за да има всичко добър край. Но да живеем мотивирани от целите си, ежедневието ни да вдъхновява и нас, и околните – това може да бъде дори по-голямо предизвикателство… Вдъхновяващите истории на Беър Грилс от приключенията му от всички точки на света включват и личните му житейски повели, които никога няма да забравите. Някои от тях могат да станат ваши собствени. Всички ние сме способни да живеем по-смело, отколкото си мислим, и междувременно да се забавляваме. Подгответе се за своето собствено велико приключение!

Книгата „Наръчник за оцеляване в живота“ на Беър Грилс може да бъде закупена на цена от 17 лв.

bear_grylls_liatno_prikluchenieВИЖТЕ И СПЕЦИАЛНИЯ ПАКЕТ ОТ ТРИТЕ КНИГИ НА БЕЪР ГРИЛС НА ЦЕНА ОТ 49,90 ЛВ.

НАЧИН НА ПОКУПКА:

– от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG

от редакцията на списание OFF-road.BG в София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад)

– обадете се на тел. 02 9627142

Безплатна доставка с куриер на територията на България!

Посочените цени са с ДДС. Допълнителна информация на тел. 02 9267142, e-mail: reklama@offroadbg.net

Comments are closed.