Интересно / събития

Наслука – Лов, Риболов, Спорт през септември в София

nasluka-lov_ribolov_sport2013От 26 до 29 септември в Интер Експо Център – София за поредна година ще се проведе Наслука – Лов, Риболов, Спорт. Специализираната изложба ще представи новите тенденции в екипировката, оборудването и аксесоарите за лов, риболов и спорт.

Повече от 30 водещи фирми ще привлекат вниманието на всички посетители с актуални предложения за новия сезон. Ще бъде представено голямо разнообразие от оръжия, аксесоари, камуфлажни дрехи, луксозни дрехи за лов, обувки, фенери. Наживо ще може да бъде видяна демонстрация на гравиране върху метал, дърво и кост.

На гости и посетители на Наслука – Лов, Риболов, Спорт ще бъдат предложени още луксозно изработени ножове, стрелба с лък, щипки за барбекю и камина, дърворезби, поставки за трофеи, картини с ловни сцени, ключодържатели, връзки и други аксесоари за ловците от зъб на диво прасе или еленова кост. Ще има още Бенели Винчи състезание за бързо сглабяне на пушка, стрелба с въздушна пушка в стъклено стрелбище, поръчано специално за изложбата, автомобили, атв и мотоциклети от ХОНДА.

Специално внимание ще бъде отделено на зимния риболов. Специалисти и любители в тази област ще могат да видят риболовни принадлежности, макари, куки, захранки и блесни, въдици, влакна и плувки, както и специализирана литература. Изложителите ще дават на всички посетители, интересуващи се от новото в областта, актуална информация и много насоки и съвети.
Голямо внимание ще бъде обърнато и на екипировката – последните тенденции в спортното облекло, туристическите обувки и палатките. Продуктите на родни и чужди фирми ще предложат сигурност и увереност за целогодишен туризъм и спорт.

За най-големите любители на лова, риболова и спорта организаторите предвиждат много изненади и игри с награди. Всеки посетител на специализираната изложба ще има възможността да опита късмета си за следните награди:
•    Ловджийска ножка SKIF от фирма Алексис ЕООД
•    Щипки за барбекю и камина – три различни варианта с патентован дизайн от фирма МАРГЕЛ-М ЕООД
•    Калъфи, патрондаши от фирма Хънтър Джорч ЕООД
•    Фенер PowerStyle (LED технология) с комплект за монтаж на пушка и зарядно
•    Ваучер за отстъпка на стойност 50% за определени продукти от фирма Стар Форс ЕООД.
•    ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА „ЛОВЪТ“ предоставя награда – 2 /два/ безплатни абонамента за 2014 г.
•    Гравиране и много други
Един от посетителите ще грабне голямата награда – ловен автомат STOEGER от VIP Оръжейни комплекси PRO HUNTER.

Актуална информация относно изложбата Наслука – Лов, Риболов, Спорт и събитията в програмата на Интер Експо Център – София следете на интернет страницата ни, Facebook, LinkedIn и Google+.

Comments are closed.