АВТО 4x4 / тунинг

Newport Convertible Engineering махна покрива и на Porsche Cayenne

newport_convertible_engineering_cayenne_cabrio-1Newport Convertible Engineering извади нов хитов кабриолет, като този път конвертирането е за първото поколение Porsche Cayenne. Неотдавна, тунинг компанията представи проекта си за Range Rover Cabrio, като успехът според тях е доста голям и до момента има 47 заявки за „оголване” на британския SUV.

newport_convertible_engineering_cayenne_cabrio-2Този успех явно е окуражил ръководството на Newport Convertible Engineering, тъй като сега те обявиха програмата си за кабрио версия на Porsche Cayenne. Все още не е ясно дали не е достигнала смелост да се посегне на новото поколение на немския модел, а конвертирането се предлага за първата генерация. Гологлавият Cayenne изглежда горе-долу добре, но малко стряскащи са детайлите, имитиращи фурнир, подобно на знаковия за 80-те години на миналия век Jeep Wagoneer.

newport_convertible_engineering_cayenne_cabrio-3Всъщност, двата оф-роуд кабриолета далеч не са първи опити в сферата за Newport Convertible Engineering. Компанията от доста време предлага над дузина кабрио 4х4 сред които Hummer H2, GMC Yukon, Cadillac Escalde, Mercedes-Benz G55, Toyota Land Cruiser и др.

Comments are closed.