АВТО 4x4 / тунинг

Nissan Juke Nismo посветен на Батман (галерия)

Във връзка с партньорството си с Warner Bros, Nissan създаде уникална версия на Juke Nismo, наречена Dark Knight Rises и посветена на третия филм от трилогията за Батман. Лентата излезе на DVD тази седмица, а кросоувърът е изпълнен с детайли, вдъхновени от супергероя.

Dark Knight Rises е на базата на серийния Juke Nismo, чиито продажби започват от януари 2013 г. Версията е със същия 1,6-литров двигател с макс. мощност 200 к.с. и ускоряващ автомобила от 0 до 100 км/ч за 7,8 сек. В допълнение на характерния за Nismo бодикит са детайлите в стил „Батман“, като черен мат за каросерията, 18-инчови лети джанти, поръчкови червени елементи и емблемата на героя навсякъде.

Знаковете на Батман откриваме и в интериора, като на подглавниците те са светлоотразителни, а благодарение на подсветката под огледалата на вратите емблемата може да се проектира и на пода в колата.

За жалост на феновете The Dark Knight Rises Juke Nismo няма да се появи в шоурумовете на марката. Единственият начин, по който можем да се сдобиете с него, е, като се включите в специалното състезание www.builttothrill.co.uk. Просто трябва да попълните теста там и тогава може би шансовете ви да се сдобиете с батманския Juke ще се увеличат. Надпреварата започва от 28 февруари 2013 г. Обявяват победителя през март.

Източник: speed-press.com

Comments are closed.