АВТО 4x4 / тунинг

Nissan Patrol Invader N40 с дебют в Женева

Японската компания Invader Technologies не е особено позната на Стария континент, но вече има доста клиенти в родината си и на Арабския полуостров. Сравнително младата фирма се занимава с доработки на високопроходими модели, превръщайки ги в наточени бегачки с индивидуален дизайн и персонализация. Последният проект, с който тунинг майсторите се представят на автосалона в Женева, е Nissan Patrol Invader N40.

Японското творение е на базата на последното поколение на легендарния конкурент на Toyota Land Cruiser, което за съжаление не се предлага официално на европейския пазар. Nissan Patrol Invader N40 включва пълна програма за персонализиране като кит за уширение на купето, с напълно рестилизирана предница и нови LED-светлини, детайли от карбон и гордостта на тунигарите – затъмнени предни и задни светлини с уникален дизайн.

Туннингованият всъдеход предлага също изцяло нова спортна изпускателна система, 22-инчови ковани многопластови джанти и, разбира се, рафиниран интериор с карбонови елементи, първокласна кожа и алкантара, който може да бъде персонализиран по желание на клиента.

Що се отнася до двигателя, японците предлагат пакет със суперчарджър, който вдига мощността. Тази опция се предлага и за други модел на Invader Technologies – L60, който е разработен на базата на Lexus LX570.

Comments are closed.