АВТО 4x4

Nissan показа зимни тестове на новия Pathfinder (видео)

Американското подразделение на Nissan разпространи в интернет видео от екстремни зимни тестове на изцяло новото поколение на всъдехода Pathfinder. Все още прототипния модел, който ще бъде представен на пазара през есента на тази година е замаскиран сериозно във видеото, но вече го видяхме на автосалона в Детройт. Луксозният всъдеход е част от общо 20 изцяло нови или обновени продукта, които компанията ще пусне в продажба през следващите две години.

Визията и част от инженерните новости, които можем да очакваме от новата генерация на Nissan Pathfinder, бяха показани в Детройт, а сега от Nissan представят възможностите на новия SUV в екстремни условия.

Четвъртото поколение на Pathfinder ще е с изцяло нов, по-аеродинамичен дизайн, нови технологии, оборудван е с V6 двигател и ново поколение на вариаторната CVT скоростна кутия на марката. Задвижването е на четирите колела, все още няма яснота дали ще е с демултипликатор.

Nissan Pathfinder е със 7 седалки на три реда, като в тапицерията преобладава кожата, а предните места са с подгряване и вентилиране. Подгряване е предвидено също за втория ред и волана.

Както и във високите версии на настоящето поколение, новият Pathfinder ще предлата луксозна аудиосистема Bose с 13 колони. Друга новост са тризонова инфо-развлекателна система, Bluetooth Streaming Audio, тризонален климатик, система за видео наблюдение на цялото пространство около превозното средство Around View Monitor (позната от Infiniti) и други.

Comments are closed.