АВТО 4x4

Nissan ще представи оф-роуд гамата си на изложението Adventure & Extreme

На специализираното изложение Adventure & Extreme в Интер Експо център София Nissan ще представи моделите на марката, които в най-голяма степен отговарят на нуждите на хора с активен начин на живот. Това са доказалите своите офроуд качества и способности на пътя и извън него Nissan X-trail, Pathfinder и Navara. На щанда на марката освен споменатите експонати ще можете да разгледате и различни аксесоари и екипировка, подходящи за разнообразни спортове сред природата. Специални гости на изложението ще бъдат и създателите на един проект за късометражен филм, посветен на зимната планина и извън пистовото каране на ски и сноуборд, наречен „Lost winter”, който Nissan подкрепя. Те заснемат своя филм в компанията именно на тези три автомобила.

X-Trail е първият 4×4, разполагащ с новата ALL MODE 4×4-i – най-усъвършенстваната система за електронно задвижване на четирите колела. Индексът „i” означава интелигентност, инстинктивност, иновативност и най-вече интензивно удоволствие от шофирането, изумителна безопасност и забележително качество.

Pathfinder  е напълно оборудван, за да направи преживяванията на пътя и извън него безопасни и забавни. Това е естествения ход на нещата, когато сте в негова компания.

Navara e 100% 4х4 автомобил. Той е отличен партньор в пътешествията и работата. С три тона капацитет при теглене, най-хубавото нещо на един работен автомобил като Navara, е че можете да го ползвате в почивните дни, за да покорите планините заедно.

Nissan e марка, която подкрепя екстремните спортове и хората с активен начин на живот, прекаран близо до природата, като ги насърчава да се занимават с едни от най-вълнуващите и спиращи дъха съвременни спортове.
Именно Nissan е съосновател на  Freeride World Tour (FWT) и има голяма заслуга в развитието на фрийрайд спортовете вече пета поредна година. FWT събира най-добрите фрирайдъри, състезаващи се на едни от най-труднодостъпните планини в най-престижните ски курорти.

Comments are closed.