рали Breslau / Рали Новини

Нощен екшън за първия етап на рали Breslau Poland 2013

breslau_poland_2013_nightПървият състезателен етап на рали Breslau Poland 2013 започна с леко трасе в комплекса Лаузицринг и околните гори. След това, обаче, участниците в легендарния оф-роуд маратон имаха 500-километров лиазон, а за десерт ги очакваше втора състезателна секция за деня с дължина 80 километра, която предложи не много тежки трасета и няколко водни препятствия. С една подробност – това се случи вечерта. Първият мотоциклет стартира в пустошта край Дравско Поморске в Полша в 21 часа българско време, а първият автомобил бе на трасето почти в полунощ, в непрогледна тъмнина.

breslau_poland_2013_night_2И докато първият мотоциклет пристигна на финала на етапа по времето на старта на първия автомобил, то автомобилите започнаха да пристигат към 1:30 2 през нощта – мръсни, кални, някои поучукани от близки срещи с дървета. Някои от тежкотоварните камиони, участващи в рали Breslau Poland 2013 бяха на финала почти по светло, след като не един два екипажа се загубиха в гората по време на сложния участък с азимут.

Днешният втори специален етап на рали Breslau Poland 2013 започна рано сутринта, като някои пилоти нямаха време да поспят. Интересното е, че състезателите ще карат отсечката за четвъртък, тъй като по маршрута на днешния етап, провеждащ се на територията на военен полигон се обезвреждат неизбухнали снаряди от скорошно учение.

Повече информация, снимки и видео ще откриете в сайта на рали Breslau Poland 2013.

Comments are closed.