Outdoor / джаджи / МАГАЗИН

Нова бюджетна екшън камера Evolveo Sportcam W8

EVOLVEO_SportCam_W8Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят  екшън камерата Evolveo Sportcam W8 – най-новото попълнение в гамата екстремна електроника на чешката компания.

Evolveo Sportcam W8 е водоустойчива екшън камера с WIFI и FULL HD при 60 кадъра в секунда. Вече няма значение дали се гмуркате, скачате с парашут, карате мотоциклет, джип, ски или посещавате аквапарк. Мощният процесор заедно с чувствителния сензор и висококачествен обектив ще гарантират снимките Ви да бъдат винаги с най-високо качество.

EVOLVEO_SportCam_W8_2Evolveo Sportcam W8 разполага с най-новия процесор Ambrella A7L, който Ви позволява да записвате FullHD 1080p видео файлове при 60 кадъра в секунда. С резолюция от 720p, видеокамерата записва до 120 кадъра в секунда и по този начин записвате на забавен каданс. Високочувствителният 16-мегапикселов Panasonic CMOS сензор и електронен стабилизатор на изображението ще Ви даде възможност да запишете всичките си занимания с максимално качество на картината. 16-мегапикселовите снимки се записват със скорост до 10 кадъра в секунда, така че няма да пропуснете момента. Плюс широкоъгълен обектив „рибешко око“ 150° с отлична бленда f2.8, който осигурява ясни и отчетливи изображения.

Чрез вградения Wi-Fi, дистанционно управление или приложението на EVOLVEO за Android смартфони, Вие можете дистанционно да управлявате Вашата видеокамера. С това приложение, можете да стриймвате видео файлове или да ги гледате на мобилния телефон. Приложението можете да намерите в Google Play Store, или директно на адрес: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sci.evolveoa7.


Evolveo Sportcam W8 е снабдена с водоустойчив калъф, който позволява гмуркане на дълбочина до 60 метра. Функцията Time Lapse Ви дава възможност да правите времеви поредици от кадри. В този режим камерата прави поредица от видео записи, съгласно зададените интервали от време, и ги обобщава в една спираща дъха последователност, например ускорен изгрев. За да има достатъчно енергия за Вашите пътувания, видеокамерата е снабдена с две батерии, а в комплекта има и дистанционно управление, както и голям брой държачи. По този начин Вие ще можете да използвате видеокамерата за всеки вид спорт.

Само сега Evolveo SportCam W8 е на специална цена от 219 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

Този и други продукти Evolveo могат да бъдат закупени и от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За информация и поръчки: тел: 02 962 7142

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

Comments are closed.