АВТО 4x4 / премиери

Нова лимитирана серия Nissan Juke Ministry of Sound (галерия+видео)

Nissan Juke Ministry of Sound е нова лимитирана серия на компактния кросоувър, създадена в сътрудничество с едноименния лондонски авторитет в сферата на клубната и електронна денс музика. Дръзкият новак, носещ подписа на Ministry of Sound, ще се предлага в Европа от септември, като производството му ще бъде ограничено до 3000 бройки.

Nissan Juke Ministry of Sound може да бъде поръчан с всеки от двигателите и трансмисиите в настоящата гама на модела, и се предлага с редица специални дизайнерски и технологични характеристики.

Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча или в Metallic Black, или в Solid White цветове. Всички модели ще бъдат екипирани стандартно с 17-цолови бели лети джанти, бели дръжки на вратите и бели кутии на мигачите. За допълнително подчертаване на дръзкото излъчване, В-колоните са изпълнени в лъскаво черно, а уникалната емблема на Ministry of Sound завършва външния дизайнерски пакет.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в бял цвят. В бяло е и облицовката на вратите, както и шевовете на кожените седалки, волана и топката на скоростния лост. Към оборудването е добавена стойка за iPod, даваща на пътниците перфектната възможност за избор на любимата им музика в движение.

Всички купувачи на Nissan Juke Ministry of Sound ще получат също така и ексклузивен Music Pack, включващ бял Apple iPod touch* с 8 GB памет, зареден с видео- и фото съдържание на Nissan и Ministry of Sound, гравиран отзад с логата на Nissan Juke и Ministry of Sound. Включен е и иновативният „самолекуващ“ се iPod корпус, боядисан с Scratch Shield покритието на Nissan, което само неутрализира надрасквания по корпуса на устройството.

Музикалният пакет съдържа и чифт Ministry of Sound слушалки. Брандирани с ексклузивните Juke лога, те са екипирани с 50-милиметрови драйвъри и алуминиеви чаши, гаранция за висококачествен звук.

Пакетът завършва код за активиране, който позволява на клиентите ексклузивен VIP достъп до музикален магазин на Ministry of Sound.

Посетителите на 2012 Moscow International Motor Show (29 август – 9 септември) ще са първите, които ще имат възможността да видят ексклузивната лимитирана серия Nissan Juke Ministry of Sound.

Comments are closed.