АВТО 4x4 / премиери

Нова спецверсия Chevrolet Colorado GearOn

chevrolet_colorado_gearon_1Специалната версия Chevrolet Colorado GearOn на американския средноразмерен пикап ще дебютира на автомобилния салон в Чикаго след броени дни, а от General Motors пуснаха подробности и видео за модификацията.

Основното, на което е обърнато внимание, е GearOn аксесоарната система за мениджмънт на товарния отсек, обещаваща лесно монтиране на различни екстри. Ски, велосипеди, каяци, както и цяла палатка са част от нещата, които ще могат да се прикачат на Chevrolet Colorado GearOn. Този специален вариант дава възможност за прикачване на почти всякакви аксесоари, които се таксуват отделно и могат да бъдат инсталирани преди доставката.

Освен всичко друго, Chevrolet Colorado GearOn е оборудван с 18-цолови лети джанти, странични степенки, EZ окачване и по-ниска врата на легена. Част от пакета екстри са безключово палене на двигателя, халогени, реотани за подгряване на задното стъкло, черни емблеми и решетка между фаровете в цвета на пикапа.

chevrolet_colorado_gearon_2От Chevrolet казват, че GearOn ще се предлага само за Colorado LT-моделите в конфигурация къса или дълга база и 4х4 задвижване. Цените започват от $31250, а доставките в северна Америка ще започнат тази пролет.

Chevrolet Colorado GearOn, както споменахме, ще дебютира на 13 февруари по време на автоизложението в Чикаго.

Comments are closed.