АВТО 4x4 / премиери

Нови модификации за UAZ Patriot и Hunter

uaz_patriot_trophy_unlimited_expeditionУАЗ пуска 4 нови специални серии на своите всъдеходи – три за UAZ Patriot и една за Hunter. Новите модификации са разработка на наскоро създаденото от компанията „Ателие за специални задачи“. Модификациите на UAZ Patriot се наричат Trophy (предлагана и за Hunter), Unlimited и Expedition.

UAZ Patriot Trophy е с тонирани стъкла на багажника и задните врати, 16-инчови лети джанти и полукожени седалки. Като опция ще се предлагат подгреател за двигателя, автономна отоплителна печка и зимен пакет. УАЗ Патриот Трофи ще се предлага само с бензинов двигател с мощност 128 к.с. и специален цвят за купето.

uaz_hunter_trophyHunter Trophy от своя страна ще е сериозно подготвен за офроуд. Дебели стоманени защити ще предпазват раздатката и скоростната кутия, а кормилните щанги са усилени. Джантите ще са усилени ковани с черни орнаменти, а гумите ще са с шарка за офроуд.

UAZ Patriot Expedition също ще е с 16-инчови лети джанти и тонирани стъкла, но освен тх ще се сдобие с голям експедиционен багажник на покрива, СВ радиостанция и защита на кормилната система. В салона ще има кожени седалки с оранжева разцветка, а срещу доплащане също ще се предлага специален зимен пакет.

uaz_patriot_expeditionUAZ Patriot Unlimited ще се предлага със специален цвят „кварцов металик“, 18-инчови лети джанти и хромирана стойка за резервната гума. Коженият салон ще е с подгряване на седалките, такова ще има и на стъклата, предвиден и усилен акумулатор.

Новите модификации на UAZ Patriot и тази на Hunter ще са на пазара в Русия от следващия месец. Производството им, както и това на представения по-рано Хънтър „Победна серия“, ще е в ограничени бройки.

Comments are closed.