броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Новият брой 111 на списание OFF-road.BG

cover-111.inddНа пазара е новият брой 111 на списание OFF-road.BG. За разлика от суперспортния си предшественик, този брой е посветен предимно на новостите от света на 4х4 автомобилите.

Няколко нови и обновени SUV модела се появиха на пазара и ние нямахме търпение лично да се убедим в качествата им.Този път за вас тествахме новите поколения на знаменити всъдеходи  Range Rover Sport и BMW X5, както и фейслифт вариантите на бюджетните Dacia Duster и Skoda Yeti. Плюс новия Opel Insignia и по специално allroad версията Country Tourer. За десерт си оставихме истински оф-роуд екшън с 8-колесния всъдеход амфибия Argo, който подложихме на нечовешки наклони, дупки и прочее препятствия, а накрая дори си поплувахме в едно блато… и излязохме от там сухи и чисти.

Водещ материал в новия брой 112 на списание OFF-road.BG е появата на бял свят на Porsche Macan. Малкият брат на Cayenne има всички амбиции (и данни) да повтори успеха на батко си. Ще видим. Както скоро ще видим и друг знаков за авто индустрията модел – новия Nissan Qashqai.

За хардкор феновете сме подготвили уникалния тунингован Land Rover Defender Herero 4×4, както и всички атрактивни машини от първата фаза на конкурса ни „Моето оф-роуд возило”. Плюс репортаж от рали „Добруджа 4х4”.

За любителите на пътешествията, нашият кореспондфент Злати Златев разходи един Ford Kuga до някои от най-магичните кътчета на Родопите. Ще прочетете и за един приключенец, покорил Норд кап през зимата в компанията на верния си дратхард и новия Fiat Panda 4×4.

За финал, ще разберете някои важни факти за дизела и кога е по-разумно да изберете автомобил с такъв или бензинов двигател. Плюс празничния ни оф-роуд шопинг, където ще откриете специалните цени за различни продукти на Pentax, Motorola, Fiskars, CAT, Ion и т.н.

СЪДЪРЖАНИЕ БРОЙ 111 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

Новини
Всичко за новия Porsche Macan
Много новости за новия Qashqai
Под лупа
Новият Opel Insignia
Властелинът на компактния SUV-клас: тест Dacia Duster II
Две димящи дула: тест – представяне Skoda Yeti & Yeti Outdoor
По-добър от донора си? Тест-представяне Range Rover Sport
Шефът се завръща: тест-представяне BMW X5 F15
Малък танк за оф-роуд ентусиасти: тест Argo 8×8 700 HD EU
Зона 4х4
Скорост и проходимост: Land Rover Defender Herero 4×4
Моето оф-роуд возило: победителите от фаза 1
Рали „Добруджа 4х4” 2013
Ловци на пътища
Отново в Родопите с Ford Kuga
С Panda 4×4 до Норд кап
OFF-road.BG+
Факти за дизела
Коледен оф-роуд шопинг

Comments are closed.