броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Новият брой 112 на списание OFF-road.BG

cover-112.inddСкъпи приятели, на пазара е новият брой 112 на списание OFF-road.BG. В коледното ни издание сме се постарали да изпратим отиващата си 2013 година подобаващо, предлагайки интересни статии за всеки. Има и нови коли, има и як оф-роуд тунинг, състезания и дори красиви момичета. Въобще, едно прекрасно четиво за празничните почивни дни.

В резюме, можем да наречем новия брой 112 на списание OFF-road.BG “американския брой”. Поводът – 3 големи и важни събития от Страната на неограничените възможности. Започваме с автомобилния салон в Лос Анджелис, дал ни някои знакови 4х4 премиери, като тези на Porsche Macan, за който вече писахме, както и новия глобален SUV Ford Edge, чието следващо поколение ще се появи в Европа и България.

Второто важно мероприятие от САЩ е SEMA Show 2013, която бе посетена от нашия кореспондент Фред М. Крийгсман и която бе наречена от него „Оф-роуд Валхала”. Ще видите интересни проекти на тема racing и експедиции, както и готини нови продукти.

Последно, но не по важност, е 46-тото издание на знаменитата Baja 1000. Уникалната надпревара бе спечелена от „балистичния” БиДжей Болдуин, когото очакваме и на старта на рали Дакар 2014. В допълнение, прочетете разказ от първо лице, при това от състезателната седалка на победителя с Lexus в клас Stock-Full Джо Бацал.

И като споменахме рали Дакар и Америка, се спускаме на юг до Аржентина, Боливия и Чили, където от 5 януари 2014 година започва поредният пустинен спектакъл. Вижте най-важното за българското участие и въобще всичко най-важно и интересно преди Дакар 2014 в новия брой 112 на списание OFF-road.BG.

Разбира се, както обещахме, публикувахме всички участници от втория кръг на „Моето оф-роуд возило”. Освен това ще ви разкажем за новия Mercedes-Benz Sprinter 4×4 и обновения Hyundai ix35, който тествахме. И да не забравим хубавите момичета! Разгледайте нашата красива (буквално) фотосесия с девойките и яките пикапи на Jim Beam и Kamenitza, като за тунинга на последните (пикапите, не момичетата) ще разберете от нашия материал.

За десерт, ще прочетете за това голямо нещо от корицата, кръстено Ghe-O Rescue. Оф-роуд творбата от съседна Румъния определено е впечатляваща. Разберете защо само на страниците на новия брой 112 на списание OFF-road.BG. Приятно четене и весели празници!

Comments are closed.