броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Новият брой 120 на списание OFF-road.BG

cover-120.inddНа пазара е новият брой 120 на списание OFF-road.BG. В изданието, за пореден път сме се постарали да угодим на читатели с разнообразни интереси и смятаме, че сме се справили. На страниците ни ще намерите нови 4х4 автомобили, тестове, състезания, мотоциклети и Outdoor новости.

Започваме с дефилирането на новите SUV модели на страниците на брой 120 на списание OFF-road.BG. Ще прочетете за машини като Ford Everest, Mitsubishi L200, Volvo V60 Cross Country и други. Също и за една много интересна оф-роуд машина от Бразилия – Troller T4, чието ново поколени дебютира неотдавна.

В рубриката ни за тестове, ще разберете за впечатленията ни от новото поколение Nissan X-Trail, Great Wall H6 с 1,5-литров бензинов мотор и състезателния Dacia Duster, представил се достойно в Balkan Breslau Rallye 2014.

Преминавайки към сериозния оф-роуд в новия брой 120 на списание OFF-road.BG, ще ви сблъскаме челно с едно от най-легендарните състезания в света – Outback Challenge, както и с едно от най-добрите у нас – Добруджа 4х4. Плюс представяне на новата серия лебедки Warn Zeon Platinum.

Брой 120 на списание OFF-road.BG продължава с новости на 2 колела. След като в миналия брой ви показахме най-новото от Intermot в Кьолн, сега докладваме за новостите от меката на мотористите – изложението EICMA в Милано, което отпразнува 100 години.

За десерт, насочваме вниманието ви към нашата нова Outdoor рубрика. този път в нея дефилират новият конкурент на Volkswagen California – Mercedes Marco Polo, както и коравият 4х4 кемпер Variostar 750.

И най-накрая, но не по важност, сме ви подготвили интересни предложения по повод предстоящите празници от нашата търговска дивизия Offroadshop.BG. Вижте перфектни идеи как да (си) направите як, стойностен и практичен подарък. Разбира се, много повече интересни продукти ще намерите в нашия онлайн магазин.
Приятно четене!

Comments are closed.