броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Новият брой 121 на списание OFF-road.BG

COVER-121-NEWDIMENSIONS.inddТърсете на пазара новия брой 121 на списание OFF-road.BG. В коледното ни издание, сме ви подготвили доста интересни статии, на доста разнообразна тематика, за всеки вкус.

Новите модели 4х4 автомобили, гастролиращи на страниците на новия брой 121 на списание OFF-road.BG са Audi Q7, Mercedes GLE Coupe и Skoda Octavia Scout (която тествахме, и от която определено останахме очаровани). Продължаваме с два уникални оф-роуд проекта – крос-кънтри прототип BMW от полските шампиони и победители в рали „Бреслау“ Марцин Лукажевски и Магдалена Духаник, както и бруталния и уникален Jeep Wrangler ReadyLift на американската оф-роуд лейди Никол Джонсън.

В брой 121 на списание OFF-road.BG сме подготвили солиден материал, обобщаващ всичко по-важно и интересно преди старта на рали Дакар 2015, както и един не толкова солиден, но и не по-малко интересен материал за участието на задвижван от природен газ Камаз в Africa Eco Race 2015. Феновете на екстремното ендуро ще се насладят на репортаж от Red Bull Sea to Sky 2014, а кулминацията в брой 121 на списание OFF-road.BG е подробния репортаж за покоряването на Южния полюс с трактор – сега и преди 56 години.

Приятно четене и Весели празници!

Comments are closed.