СПИСАНИЕТО

Новият брой 122 на списание OFF-road.BG

cover-122.inddТърсете на пазара новия брой 122 на списание OFF-road.BG. С първото ни актуално издание за 2015 година сме се представили доста на ниво, представяйки разнообразна и интересна информация за възможно най-широк кръг от фенове.

Акцентите в новия брой 122 на списание OFF-road.BG, разбира се, са големите състезания от края на миналата и началото на тази година. Ще откриете огромния ни репортаж от рали Дакар 2015, както и подробни материали за още две големи международни състезания – Africa Eco Race 2015 и обожаваното у нас Rainforest Challenge, което дори се сдоби с българска версия. Също така, в брой 122 на списание OFF-road.BG ще може да прочетете за Шумен трофи 2014 и лудата снежна надпревара Red Bull Frozen Rush.

Минавайки към 4х4, SUV и оф-роуд автомобилите, те също имат подобаващо място в новия брой 122 на списание OFF-road.BG. Ще ви разходим из автомобилния салон в Детройт, ще ви разкажем за новия Renault Kadjar, бъгито Ariel Nomad и новото UTV Yamaha Wolverine-R.

За феновете на мотоциклетизма, в брой 122 на списание OFF-road.BG сме подготвили едно доста съдържателно интервю с шефа на Мотоциклетната федерация Богдан Николов, който неотдавна отпразнува своя 60-ти рожден ден.

Желаем ви приятно четене!

Comments are closed.