СПИСАНИЕТО

Новият брой 123 на списание OFF-road.BG

cover-123.inddТърсете на пазара новият брой 123 на списание OFF-road.BG. В първото ни пролетно издание залагаме на разнообразни материали, които са в унисон със започващия активен сезон. Няколко са акцентите в новия брой 123 на списание OFF-road.BG – пътешествия, нови модели и спорт. Определено, основният ни фокус е върху няколко интересни и поставили рекорди пътешествия.

Ще прочетете за най-новото постижение за „Гинес“, при което камион Mercedes Zetros покори знаменития вулкан Ойос дел Саладо в Чили, а също така ще ви припомним и предишните успешни опити за височинен оф-роуд. Второто рекордно и интересно пътешествие е експедицията Touareg Cape to Cape, при която екип покори разстоянието от Нордкап, Норвегия до Иглен нос, Южна Африка (почти) на един дъх. Третото пътешествие, което ще откриете на страниците на брой 123 на списание OFF-road.BG е за две малки машини Fiat Panda 4×4, които преодоляха най-тежките вулканични терени на Исландия.

Другият акцент в брой 123 на списание OFF-road.BG са 4х4, SUV и оф-роуд новостите от автомобилното изложение в Женева. Сред десетките нови и обновени модели имаше доста предложения от интересуващата ни тематика, на върха на които седи новото чудовище Mercedes G500 4×4². Затова му и посветихме отделен материал. Също така, тествахме за вас изцяло новия и дългоочакван Land Rover Discovery Sport, както и фейслифта на Audi Q3, който от съвсем скоро е у нас.

Разбира се, в брой 123 на списание OFF-road.BG сме посветили страници и на спорта, като ще откриете информация за Кърджали офроуд празник 2015, началото на световния екстремен ендуро сезон и ще разберете как се прави оф-роуд фестивал в Китай.

Приятно четене!

Comments are closed.