СПИСАНИЕТО

Новият брой 126 на списание OFF-road.BG

cover-126-v2.inddТърсете на пазара новия брой 126 на списание OFF-road.BG. В актуалното ни лятно издание имаме няколко доста интересни акцента в почти всички сфери на оф-роуда.

Започваме с актуалните нови модели. На страниците на брой 126 на списание OFF-road.BG гастролират осмото поколение Toyota hilux, както и новото BMW X1, което най-накрая заприлича на SUV. Тествахме за вас изцяло новите Volvo XC90 и Subaru Outback, както и ъпдейтнатия Ford Kuga. Плюс новата гама ATV и UTV машини на Polaris.

В новия брой 126 на списание OFF-road.BG сме ви подготвили и няколко екзотични возила – уникалното танкче Ripsaw EV, проходимият кемпер Hymer ML-T 4×4 и караваната – амфибия Sealander.

От гледна точка на спорта, брой 126 на списание OFF-road.BG е повече от интересен – ще прочетете за българските успехи в рали „Гърция“ и Erzbergrodeo, както и интересния ни репортаж за Croatia Trophy 2015. Плюс Лазарово 4х, MG ендуро и др.

Приятно четене! И не забравяйте, че може да получите предишните броеве на списанието безплатно на бензиностанции Dieselor! (повече инфо)

Comments are closed.