ГАЛЕРИИ / премиери

Новият Honda Pilot прилича на пораснало CR-V

2016_honda_pilot (1)Новото поколение на предназначения за американски пазр кросоувър Honda Pilot дебютира на автомобилното изложение в Чикаго. Това е третата генерация на средноразмерния SUV е получил сериозно обновяване, което го кара да изглежда по-рафинирано, спрямо утилитарния дизайн на предходния модел.

Дизайнът на новия Honda Pilot силно напомня а този на по-малкия CR-V, като това си личи най-вече в предницата на модела. Има и съществени разлики, като „пилотът“ е с по-масивна хромирана решетка, която се свързва с предните светлини. Отстрани, виждаме лек оснижаваща се линия на покрива и визуално по-дълги врати спрямо второто поколение на Honda Pilot. Това дава индикация, че моделът е нараснал на размери. Задницата е с изцяло нов дизайн, който коренно се отличава от този на предното поколение.

В интериора на новия Honda Pilot виждаме изпозлване на по-качествени материали и цялостен по-премиум изглед. Два стъклени панела на покрива се грижат за осветлението в кабината, докато волана, информационно-развлекателната система с голям дисплей и инструменталното табло са изцяло нови.

Все още нямаме официална информация за техническите характеристики на третото поколение Honda Pilot, но от японския автопроизводител обещават, че всъдеходът ще е изцяло обновен и откъм задвижване и двигатели. Honda Pilot е разработен в развойния център на марката в САЩ, а там (в Алабама) ще е и производството.

Comments are closed.