Gerber / МАГАЗИН

Новият тактически нож Gerber Prodigy от OFF-road.BG

gerber_prodigy_offroadbgСписание OFF-road.BG предствя на вашето внимание новия тактически нож Gerber Prodigy. Уникалният модел, използван от военни и сървайвъл специалисти в цял свят стана изключително популярен, благодарение на здравината и функционалността си.

Gerber Prodigy е с full tang острие със серетация, изработено от американска стомана 420HC. Ръкохватката TacHide е от синтетика, която издържа на екстремни ситуации – здрава и ергономична завършваща с метална пластина, която може да се ползва за чук. В добавка, Gerber Prodigy е с кания от Kydex, покриваща строгите военни стандартри.

Технически спецификации Gerber Prodigy: материал на острието 420HC, материал на ръкохватката- синтетика, дължина на острието – 12.1 см; обща дължина: 24,8 см; тегло – 204 грама. 25 години гаранция за фабрични дефекти. Made in USA!

Цена – 179 лв + подарък*.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР**!

Вижте всички продукти Gerber в нашия онлайн магазин www.offroadshop.bg

Този и други продукти Gerber могат да бъдат разгледани и закупени в редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”. За повече информация: тел. 0896 833 822, e-mail: magazine@offroadbg.net

*До 30 юни 2013 година при покупка на продукти Gerber и Bear Grylls на стойност минимум 98 лв. получавате като подарък книга на Беър Грилс по избор („Оцеляване в дивата природа” или Автобиографията „Кал, пот и сълзи”).
**Безплатната доставка е възможна в населени места с офиси на Тип Топ Куриер. Ако клиентът желае доставка с друга куриерска фирма или е от населено място, в което ТиП Топ Куриер няма офис, доставката е за негова сметка. Цената е с включен ДДС. Списание OFF-road.BG си запазва правото за промяна в цената. Количествата са ограничени!

Comments are closed.