MOTO & ATV / АТВ Новини

Обновената ATV-гама Suzuki KingQuad 2013 дебютира в САЩ

Тридесет години след като създаде първото четириколесно ATV, Suzuki представи новата гама KingQuad за 2013 година. Промените в сравнение с предходните модели са минималистични и включват нова камуфлажна цветова опция и емблема, посветена на юбилея за два специални модела.

Двете машини, посветени на 30-годишнината са KingQuad 750AXi Power Steering и KingQuad 500AXi Power Steering, като в оборудването им влизат доста неща.

KingQuad 750AXi и KingQuad 750AXi Power Steering са флагманите на гамата. И двата модела са с незвисимо предно окачване с А-рамена и новото окачване на Suzuki I-beam с настройващи се амортисьори отзад. Задвижването на четириколките е 4х4 с включване на предния мост, бавни предавки и блокаж на диференциала. Двигателят е 4-тактов инжекцион с водно охлаждане.

KingQuad 500AXi и KingQuad 500AXi Power Steering са с голяма част от технологиите на 750-кубиковите версии. Задвижването им е поверено на 493-кубиков 4-тактов двигател с водно охлаждане.

KingQuad 400ASi и KingQuad 400FSi са с олекотено шаси и обновени двигател. Според Suzuki, това са единствените в класа си модели, които могат да се поръчат с механичана или автоматична трансмисия.

Comments are closed.