Ion Air Pro / МАГАЗИН

Обявяваме дни на Ion Air Pro Plus: специално предложение

ion_air_pro_plus_oferta1Списание OFF-road.BG обявява дни на Ion Air Pro Plus. От днес до 30 юни 2014* година ще можете да закупите уникалната екстремна HD камера Ion Air Pro Plus Helmet & Bike Kit на специална цена от 280лв. с ДДС.

Ion Air Pro Plus е професионална екшън камера, подходяща за всякакъв вид спортове. Водоустойчива до 10 метра без допълнителни кутии, тя ще запише видео с Full HD картина на 170 градуса ъгъл и с 1080p HD качество. Елементарната операция и потвърждение за зададена команда с вибрация позволяват лесна употреба и запис на HD видео или 5-мегапикселови снимки с 10 кадъра в секунда.

ion_air_pro_plus_oferta2Сезонът започна! Всички мотоциклетисти, велосипедисти, планинари и пътешественици ще могат да запечатат своите приключения и незабравими моменти на видео с HD резолюция или с 5-мегапикселови снимки, благодарение на компактната камера Ion Air Pro Plus. Сега и на изключително атрактивна цена! Само до 30 юни 2014 г. за 280 лв. с ДДС! побързайте, количествата са ограничени!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ION AIR PRO PLUS

Можете да тествате и закупите Ion Air Pro Plus в нашата редакция на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

Купи от нашия онлайн магазин!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР**!

*Офертата е валидна за налични продукти до 30 юни 2014 г. или до изчерпване на количествата. Посочените цени са с ДДС.

**Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които има офис на куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.

Comments are closed.