АВТО 4x4 / оф-роуд оборудване

Оф-роуд доставчикът R Technology 4×4 откри шоурум в София

R TECHNOLGY 4X4Италианската компания R Technology 4×4 отвори своя нов представителен шоурум и магазин в София. Фирмата е специализирана в продажбата на оф-роуд оборудване на водещи италиански и световни доставчици.

R Technology 4×4 е родена от страстта към офроуда. Създателите на компанията са заклети приключенци и пътешественици, като са натрупали значителен опит с различни марки джипове по време на пътешествията си в Африка и Европа. В сътрудничество с техните доставчици се избират и тестват всички необходими аксесоари и оборудване.

r_technology_4x4_showroom (3)R Technology 4×4 предлага продукти на фирмите RAPTOR 4X4, EQUIPE, HERERO, DIMSPORT, TOTANI, ORAM, XT AUTOMOTIVE и много други, които предлагат лебедки, брони, защити, окачване, оптимизация и разнообразни аксесоари за най-популярните джипове като Toyota, Mercedes, Suzuki, Mitsubishi, Nissan и Land Rover. Компанията може да ви предложи широка гама продукти както за състезателен и експедиционен тунинг, така и за стокови високопроходими автомобили.

 

r_technology_4x4_showroom (4)R Technology 4×4 е динамично развиваща се фирма, непрекъснато търсеща иновативни продукти, без да пренебрегва естетичния им и функционален аспект. Компанията предлага и монтаж на закупените аксесоари. Всички предлагани продукти могат да бъдат разгледани в новия шорум на фирмата на адрес София, ж.к. Дружба 2, ул. Конче Вихрогонче 3 (зад Praktiker Дружба). GPS координати: +42° 38′ 36.97″, +23° 24′ 25.33″.

 

Повече информация може да получите на тел. 088 6607326 или на сайта на компанията.

Comments are closed.