Интересно

OFF-road.BG ви кани на ЛОВ И РИБОЛОВ и ADVENTURE & EXTREME EXPO

От 5 до 8 април 2012, столичният Интер Експо Център (Булгарреклама) ще бъде домакин на изложенията ЛОВ И РИБОЛОВ и ADVENTURE & EXTREME EXPO. Списание OFF-road.BG традиционно ще вземе участие, като нашия щанд ще бъде разположен в зала 5 на изложбения комплекс.

В продължение на четири дни любителите на лова и риболова ще имат полезни и приятни срещи с производителите и търговците на различни модели ловно оръжие и муниции, въдици, такъми и разнообразни аксесоари за успешен улов. ЛОВ И РИБОЛОВ е мястото, където ловците и рибарите могат да открият най-подходящата екипировка и специално оборудване за по-голям успех, но и за повече комфорт и сигурност сред природата.

Изложението за екстремни спортове и приключения ADVENTURE & EXTREME EXPO кани динамичните и отворени за необичайни преживявания жители и гости на града. АКТИВНАТА ЗОНА, която тази година е много по-вълнуваща, е гостоприемно място за любителите на силните емоции и предизвикателствата по въздух, суша, в града и планината. Провокациите и изкушенията за доказване са много – демонстрации, състезания, забавления, срещи със забележителни хора и много награди.

Заповядайте на щанда на списание OFF-road.BG в зала 5 на Интер Експо Център, София, бул. Цариградско шосе!

Comments are closed.