Outdoor / Интересно / събития

OFF-road.BG ви кани на Природа, Лов, Риболов 2015

priroda_lov_ribolov_2015До края на тази седмица списание OFF-road.BG и OFFroadshop.BG участват със собствен щанд на специализираното изложение Природа, Лов, Риболов 2015. Събитието, по традиция, се провежда в Палата 3 на Международния панаир в Пловдив.

На нашия щанд по време на Природа, Лов, Риболов 2015, ще може да откриете разнообразно оф-роуд и аутдор оборудване на водещите компании, които списание OFF-road.BG представя чрез търговската си дивизия OFFroadshop.BG.

Премиера на щанда на OFF-road.BG по време на Природа, Лов, Риболов 2015 ще направи марката Evolveo, предлагаща екстремни удароустойчиви и водоустойчиви телефони, на много добри цени. Разбира се, ще откриете също и марките Mobile Tout Terrain, с премиера на новия таблет M.T.T. Tablet 3G и Caterpillar с новия ултрасмартфон CAT S50. С огромна гама са представени Fiskars, Gerber, Bear Grylls, Silva, Leatherman и соларните продукти GoalZero.

И като споменахме оф-роуд, на Природа, Лов, Риболов 2015 са изложени всъдеходи 6х6 и 8х8, ATV и UTV/SSV машини.

Наред с най-модерните пушки, на Природа, Лов, Риболов ще има  реплики на старинни и ножове от известни майстори. Ловците могат да избират между множество модели кобури и оръжейни аксесоари. В тях естествената кожа се комбинира или замества напълно с материята кордура, създадена за военни цели, но намираща все по-широко приложение в спортни принадлежности заради високата устойчивост на  влага и износване.

Нова колекция екипи за лов, обувки, богата гама въдици и примамки, принадлежности, екипировка, лодки и двигатели също могат да бъдат видени на Природа, Лов, Риболов 2015.
Трима от гостите на Природа, Лов, Риболов ще спечелят подарък – бинокъл, риболовна раница с принадлежности и карбонов риболовен прът. Имената на късметлиите ще бъдат обявени в 13 ч. на 29 март.

Посетителите на Природа, Лов, Риболов 2015 могат да разгледат още пет изложения, включени в Дните на семейството, свободното време, хобито и модата: Специализирана изложба „Цветна пролет“ и Изложба на общините, започващи също на 25 март,  Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 26 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 27 март), международни киноложки  изложби (от 28 март). Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 2 лева.

Comments are closed.