Интересно / МАГАЗИН / събития

OFF-road.BG ви кани на „Природа, Лов, Риболов 2013“ в Пловдив

off-road.bg_lov_ribolov_plovdivСписание OFF-road.BG ви кани на специализираното изложение „Природа, Лов, Риболов 2013“, което ще се проведе от 20 до 24 март в Палата 3 на Международния панаир в Пловдив. По същото време, Панаирът ще е домакин и на изложенията „Цветна пролет 2013“ и „Италиански фестивал на красотата”.

Традиционно, „Природа, Лов, Риболов 2013“ е събрала десетки фирми специализирани в предлагането на всичко необходимо за лов, риболов, къмпинг и свободно време. Традиционно, списание OFF-road.BG ще участва със собствен щанд на проявата. При нас ще може да откриете хитовите телефони Catphones, радиостанции Motorola, екстремни HD камери Ion Air Pro Plus и GoPro, аутдор фотоапарати Pentax, ножове и инструменти Gerber и Fiskars и много други. Очакват ви много промоции и изненади! Щандът ни се намира в дъното на Палата 3 на Панаира.

Разнообразни атракции са подготвили участниците в изложенията, които ще се проведат от 20 до 24 март 2013 г. в Международен панаир Пловдив.  Дните на семейството, свободното време, хобито и модата съчетават бизнес и шоу, дават възможност  за запознаване с много новости и за забавления.

Над 700 експоната включва Националната трофейна изложба, представена от Съюза на ловците и риболовците в България. Посетителите може да ги разгледат в палата 7, а всички деца ще получат подаръци – ранички, мушами за риболов, козирки, съобщиха организаторите.  Това е една от най-атрактивните прояви в рамките на Международната изложба „Природ, Лов, Риболов 2013“, която се открива на 20 март. Разходки с пони за деца, демонстрации с  ловни соколи, стрелба с лък и въздушна пушка, демонстрации с прабългарски оръжия са другите събития от  програмата.

Най-големият бръмбар в света, наречен Голиат, може да се види в сбирката, предоставена от Природонаучния музей в Пловдив. Насекомото е с дължина 13 сантиметра. Освен него, са  показани видове от цял свят, тропически пеперуди и минерали, добити в Източните Родопи. За любознателните ще има прожекции на филми, разказващи за животни и растения, и фотоси от новите модули на музея.

В събота и неделя са демонстрациите с кучета  по послушание и преминаване през терен с различни препятствия. Сетът ще бъде на разположение на желаещите водачи с кучета от публиката, които искат да опитат тръпката, увериха от Българския републикански киноложки съюз. Той организира  Международната киноложка изложба и Националния шампионат за български породи, съпътствани от демонстрацията, от признаване на породност и оценки за издаване на сертификати за родословие.

Изложенията ще са отворени всеки ден от 9 до 18 ч, а в неделя – до 16 часа. Цената на билета е 2 лева за възрастни, за ученици, пенсионери и инвалиди – един лев.

Comments are closed.