България / Рали Новини

Офроуд шампионът Семко Семков убит в Ботевград

semko_semkov_ubit_botevgrad_1Ботевградският бизнесмен и неколкократен офроуд шампион на България Семко Семков бе прострелян смъртоносно през изминалата нощ. Според първоначална информация на полицията, Семков е бил прострелян с 5 куршума пред семейната си къща в Ботевград.

Семко Семков бе на 41 години и остави вдовица и две деца. По време на убийството семейството му не е било в града. Убитият бизнесмен се занимава с дърводобив и строителство, а в последните години се насочва към животновъдство и биоземеделие.

Искаме да оставим настрана различните тези, спекулации, политически нотки и всякакви клюки, свързани със Семко като бизнесмен или човек на някой. Не го познаваме от тази му страна и не ни е интересувала. Бихме искали да припомним на аудиторията на списание OFF-road.BG какъв бе Семко Семков по отношение на офроуда.

semko_semkov_ubit_botevgradЩе запомним пилота от Ботевград като един от ветераните на офроуд спорта у нас, човек със силна воля и огромен състезателен хъс, каращ на предела, понякога безразсъдно, но никога прекалено опасно за себе си и околните. Именно този му стил го направи шампион по офроуд на България и му помогна да спечели много надпревари. Като участник в състезанията Семко Семков винаги е правил впечатление по-скоро на скромен и приятен опонент, като определено бе харесван от останалите състезатели.

Сбогом шампионе! Не знаем дали си станал жертва на обир, на политически интриги или на бизнес интереси. Това не ни интересува и не с това ще те запомним. Ще помним единствено сериозното ти лице в гората, атрактивния ти навигатор Чопъра и безкрайно издръжливата Г-класа, с която превземаше и невъзможните терени.

Списание OFF-road.BG изказва искрените си съболезнования на семейството на Семко Семков.

Comments are closed.