България / Рали Новини

Офроуд Трявна открива сезона този уикенд (7 и 8 април 2012)

На 7 и 8 април (този уикенд) ще се проведе Офроуд Трявна – традиционното откриване на офроуд сезона . И тази година организаторите от клуб «Риск» Габрово са подготвили уникално забавление за професионалисти и любители с високопроходими машини, с много настроение, истинско състезание и голяма конкуренция!

Всъщност, отваряйки дума за състезание, в случая ще имаме не едно, а цели 5! Участниците в Офроуд Трявна са разделени в категории «рали-рейд», «трофи», «траял», «любители» и «moto&ATV/UTV”. Интересът към всички класове е доста сериозен, като Трявна счупи всички рекорди с над 110 записали се екипажа/пилоти. Най-многоброен е класа на „Трофи” състезателите с 63 участника, следван от „Rally Raid” – 30 участника и още 17 пилота в категориитр „Траял” „МОТО &UTV” и „ЛЮБИТЕЛИ”. През тази година вече има и международно участие от Гърция, като двата екипажа са лидери в гръцкото първенство през изминалата година.

Официалното откриване на ТРЯВНА 2012 – ОФ-РОУД ПРАЗНИК” е от 9 часа на 7 април (събота) на полигона в кв. Черновръх, гр. Трявна. В неделя, стартът е отново там, в ч0 часа сутринта.

Повече информация ще откриете в сайта на РИСК, както и в OFFroad-Bulgaria.com

Comments are closed.