АВТО 4x4 / премиери

Opel Mokka дебютира на Европейското по биатлон в Банско

Opel Mokka ще дебютира в България по време на Европейското първенство по биатлон в Банско. Това е факт, след като германският автомобилен производител Opel стана официален партньор на надпреварата, която ще се проведе от 18 до 26 февруари. Споразумението за партньорство бе подписано днес от председателя на Българска федерация по биатлон Екатерина Дафовска и маркетинг мениджъра на Opel за България, Методий Иванов.

Откритото европейско първенство съвпада със стартирането на пазарната премиера на новия Opel Mokka, който е първият субкомпактен SUV автомобил, разработен от германски производител. Моделът ще бъде изложен в Банско по време на надпреварата, като медиите ще могат да го тестват на място.

Входът за всички стартове от шампионата на Стария континент ще бъде свободен. Очакванията са дневно на първенството да присъстват около 1000 души. За тях ще бъдат изработени специални трибуни, които ще разполагат и със седящи места.

БНТ1 и Евроспорт ще излъчват първенството пряко на 23 и 24 февруари. Тазгодишното му издание събра рекорден брой участници – 240 състезатели в категориите мъже и младежи и 208 при жени и девойки. Повече информация можете да откриете на сайта http://www.biathlon.bg/.

Comments are closed.