GoPro / МАГАЗИН

Очаквайте GoPro Hero 3 от списание OFF-road.BG

GoPro Hero 3 е третото поколение на най-универсалните видео камери в света. Трите модела от Hero3 идват на българския пазар заедно със световната си премиера. Сред тях е и най-малката камера за снимане в киноформат.

Новата серия GoPro Hero 3 изцяло променя досегашната продуктова линия. Тя включва три високотехнологични модела, които са с 30% по-малки и 25% по-леки от досегашните, с 2 пъти по-мощен процесор и вградена wi-fi връзка. Резолюцията – ключова характеристика на камерите GoPro, при новото поколение надскача 1080p full HD и достига до 4К – достатъчна за професионално заснемане на филми.

Новите модели GoPro Hero 3 са White, Silver и Black. Дизайнът е олекотен и самите устройства са по-компактни. Новостите започват с външния вид, но далеч не приключват с това.

Базовият модел за серията е White Edition. Със своите 5 мегапиксела, 1080p full HD картина и интегрирано Wi-Fi устройство, тази камера дава страхотни възможности за заснемане на екшън видеоклипове от всеки любител.

Моделът Silver е полу-професионален като характеристики – по-добра оптика, снима в резолюция до 11 мегапиксела и с отлично качество дори при слаба светлина, има регулация на белия цвят и прави 30, 25 и 24 кадъра в секунда във формат 1080p (16:9).

GoPro Hero 3 Black Edition е професионалистът в семейството на Hero3. Този компактен уред предлага качество, достойно за киноекран, и е най-малката камера за 4K картина в света. Той може да бъде използван в специалния режим Protune, който дава капацитет за снимане, сравним с този на професионалните камери. Моделът Silver също може да бъде настроен на такъв режим, макар и с по-скромни характеристики.

Освен, че снима перфектно в немислимо висока резолюция, GoPro Hero 3 Black предлага и опцията да се правят снимки едновременно с видеозаписа. Това отнема неудобството от превключването на камерата от един режим на друг по време на движение или нуждата от няколко камери едновременно. С 12-мегапикселова картина, стъклена леща, възможност за 60 кадъра в секунда при 1080p full HD, Hero3 Black е камерата, която всички ценители на екшън видеото чакаха.

И трите модела са с вградена wi-fi връзка, възможност за дистанционно управление и водоустойчива кутия с подобрено заключване. Новите аксесоари са съобразени с финия дизайн на самите камери и са по-компактни. Сензорният LCD екран и допълнителната батерия са с уеднаквени размери, което улеснява прикачането им към камерата. Звукът при новата гама също е изключително подобрен.

Любопитното при GoPro Hero3 е, че моделите White и Silver се предлагат с един комплект универсални аксесоари за прикрепяне, докато Black има два комплекта за различни спортове – стандартен и Surf. И в двата влиза устройство за дистанционно управление.

Очаква се скоро да има опции за снимане в 3D формат и приложение за дистанционно управление чрез смартфон, каквито GoPro вече пусна за второто си поколение камери.
В България камерите ще са налични в края на месец октомври. Цените им са съответно 479 лв. за White, 679 лв. за Silver и 879 лв. за Black Edition.

Поколението GoPro Hero3 дава нов поглед върху качеството и удобството при използване на най-универсалната екшън камера на света. Сега всеки може да заснеме професионално видео за приключенията си на открито.

Посетете http://www.gopro.com/hd-hero3-cameras и http://www.xcosports.com за повече информация и сравнения на новите продукти и аксесоари. За безплатна актуализация на софтуер, преди да използвате продуктите на GoPrо, посетете gopro.com/update.

Comments are closed.