ГАЛЕРИИ / Интересно / събития

Първа сбирка на Duster Adventure Club

duster_adventure_club_bulgaria_firstmeetingПървото събитие на новия клуб на Dacia – Duster Adventure Club се проведе през януари. Всички участници имаха възможността да тестват способностите на своята Dacia Duster по специален офроуд маршрут, подготвен от Димитър Илиев и екипа от Safety Driving Academy. Всички Dacia Duster преминаха безпроблемно терена, по който преобладаваха сняг, кал и лед.

Преходът стартира от писта Бухово в посока връх Мургаш като участниците от Duster Adventure Club бяха съпроводени от Димитър Илиев зад волана на състезателния Dacia Duster, който взе участие на Balkan Breslau Rallye 2014. Всеки желаещ получи възможността да опознае състезателния Duster, както и да проследи демонстрациите му на снежната писта.

Денят бе изпълнен с изненади и подаръци, красиви планински пейзажи, разбор на трасето на чаша топъл чай и стрелба с въздушни пушки. По време на обяда, участниците имаха възможност да се опознаят, да споделят впечатления за своя Duster и да обсъдят евентуални локации за следващото събитие на Duster Adventure Club.

Четири събития са планирани за провеждане на година – по едно на сезон, като следващото се очаква да бъде пролетта. Следващото събиране на Duster Adventure Club ще бъде обявено на официалния сайт на клуба dusterclub.dacia.bg.

Duster Adventure Club е инициатива на Dacia България за създаване на общност на родните собственици и любители на Dacia Duster, в която те свободно да споделят опит и впечатления от автомобила. Форматът, който е лансиран успешно и в други държави, постави обещаващо начало и Dacia България обещава да продължи да го развива.

Comments are closed.