АВТО 4x4

Peugeot 4008 скоро ще е на пазара (галерия+видео)

Peugeot ще представи новия си SUV 4008 в Женева. 4008, 70% от чиито продажби ще се реализират извън Европа, се отличава с изключителен дизайн и качества, като е отговор на очакванията на клиентите на силно развиващия се сегмент на компактния SUV. Създаден от PSA и Mitsubishi, 4008 носи всички белези на стила Peugeot: новите естетични кодове са спазени точно, „авантюристичният“ характер е подчертан от вертикалната решетка, защитните елементи на каросерията и големите подкалници.

Изборът на материалите и богатото оборудване, както и панорамният покрив създават изискан интериор и изключителна атмосфера. Компактността (дължина : 4м34), залог за отлична маневреност, и вътрешното пространство превръщат 4008 в един поливалентен автомобил, подходящ както в ежедневието, така и за свободното време.

В Европа, четирите двигателя на 4008 (2 дизел и 2 бензин) ще бъдат комбинирани с трансмисия 4х4 с електронно управление. Благодарение на рекордните за сегмента емисии на CO2, 4008 заслужава статута си на модерен SUV и достойно място в съвременния град.

Comments are closed.