АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

Pimp my beach ride: Hummer H2 от Vilner

Hummer H2 VilnerЛятото започна, атаката към плажните барове също. Колко успешна ще бъде тя зависи и от автомобила, с който стигаме до там. Гигантският Hummer H2 е подходяща машина за тази цел, особено в комбинация с 26 цолови джанти. Но всеки който е сядал в такава кола знае, че от нейния интериор има какво да се желае…
Тук се намесва екипът на Атанас Вилнер от едноименното дизайнерско ателие Vilner, който е избран да реализира желаната от собственика на машината трансформация. Този Hummer H2 получава пълна терапия с преработка на почти целия интериор – от седалките, през таблото, волана и вратите, включително и тавана. С тези разкрасителни процедури, скучно сивият цвят на интериора отстъпва на контрастна комбинация от черно и жълто. Тя е реализирана чрез естествена кожа (напа и шагрен), както и алкантара. Декорацията е осъществена чрез контрастни шевове в жълто, както и с бродерии в същия цвят.
Hummer_H2_vilner (6)Основната тема на този Hummer H2 е китайският дракон, който в азиатската митология не се смята за зло същество. Всъщност, за китайците, драконът е добро създание, носещо късмет и богатство. Според древните митове, драконът е символ на мъжката сътворяваща природа Ян, поради което се превръща в символ на властта и дори е част от герба на китайската императорска династия Хан.
Отвън драконът в Hummer H2 от Vilner е изпълнен чрез черно фолио, а в интериора (таван, врати, седалки и жабка) е пресъздаден чрез прецизна бродерия в жълто. Хромираната решетка върху предния капак получава специално отношение чрез облечени в черна кожа дръжки, завършени с контрастни шевове в жълто.
Естествено, в интериора не са пропуснати и най-дребните детайли. Предпазните колани са в жълтия цвят на каросерията, километражите също са в жълто, а осветяването им е сменено със LED диоди. Облицовани са дори джобовете във вратите. По желание на собственика, автомобилът получава и индивидуални стелки с неговото име. То се чете и над табелката с моделното обозначение на предните калници и багажника на освежения от vilner Hummer H2.

Comments are closed.