АВТО 4x4 / концепции

Повече за интериора на новия Nissan Pathfinder (видео)

Новото поколение на Nissan Pathfinder се очаква тази есен. Както вече писахме, всъдеходът е с нов дизайн и концепция и ще се задвижва от V6 двигател с безстепенна трансмисия.

Това, което отличава новия SUV е богато оборудваният интериор с кожена тапицерия, отопляеми и охлаждащи седалки, телескопичен волан и музикална система Bose. Климатроникът е тризонов, налице е iPod и Bluetooth връзка, GPS навигация и развлекателна система за задните места.

Концептът на Nissan Pathfinder съчетава дизайна и функционалността на втория и третия ред седалки. В съчетание с най-обширния втори ред седалки в класа си, моделът ще предлага изключително лесен достъп до последните кресла благодарение на обширните си врати и 14-те см ход на втория ред седалки. Разделението 60/40 на средния ред включва опцията за закрепване на детско столче.

„Една от дилемите, пред които са изправени младите семейства, е позиционирането на децата в колата. Иновативният дизайн, който предлагаме, ще разреши този проблем“ – обясняват от Nissan. „Плюс това ходът на втория ред седалки би отговорил на изискванията на доста високи хора, возещи се на него, както и би направил багажника по-просторен за багаж.“ Третият ред седалки се разделя на 50/50, а когато всички седалки „паднат“ се получава идеално равен под.

Повече за интериора на новия Nissan Pathfinder вижте в това клипче:

Comments are closed.