Gerber / Outdoor / къмпинг / МАГАЗИН

Представяме ви бруталния военен нож Gerber LMF II Survival

gerber_LMF_II_Survival_offroadbg_2Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят уникалния military нож с фиксирано острие Gerber LMF II Survival. Бруталният нов продукт на доказаните американски специалисти е вдъхновен от военните сценарии и операциите на специалните сили на щатската армия.

Gerber LMF II Survival е проектиран под ръководството на бившия военен специалист Джеф Фрийман (Jeff Freeman), който ръководи целия процес по разработката на 25-сантиметровия нож за оцеляване и го тества на терен с най-опитните командоси. Gerber LMF II Survival е доста адаптивен – с него може еднакво добре да разрежете фюзелаж, предпазен колан или плексиглас, да насечете дърва или да отсечете здрави клони, за да построите заслон. Дръжката от специална сплав с добър захват е отлята върху full tang острието и предотвратява образуването на мазоли дори и при екстремна продължителна употреба.

gerber_LMF_II_Survival_offroadbg_4Задната част на ножа служеща като чук, е напълно отделена от острието за да се избегне електрически шок и с цел поемане на натоварването при удар. Стратегически разположени извивки и отвори позволяват Gerber LMF II Survival да се превърне в копие. Канията с нисък профил улеснява движенията, ограничава шума и е подходяща при скокове с парашут. Може да се закрепи за колан или MOLLE жилетка. Патентованото вградено точило гарантира остротата на ножа във всяка ситуация.

gerber_LMF_II_Survival_offroadbg_1В комплекта на Gerber LMF II Survival влизат още предпазен нож, резец за колани, кания с вградено точило и 2 колана за крак. Ножът е изцяло съвместим с военната система за екипиране MOLLE.

Стил на острието: Drop Point
Материал на острието: 12C27 Stainless
Вид на острието: Серетирано
Материал на дръжката: Glass-filled nylon with TPV overmold
Материал на канията: Ballistic nylon с огнеупорно покритие
Дължина – 25,4 см, на острието – 12,3 см
Тегло: 690 г (с канията), 330 г без канията
25 Години гаранция за фабрични дефекти!

Цена – 249 лв. (купи от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG)

Този и други продукти на Gerber, както и серията за оцеляване на Bear Grylls могат да бъдат закупени от новия шоурум на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Тодор Александров, бл. 127 Б, офис 3 (жк. Илинден, до кино Арена – Запад). телефон за поръчки и информация: 02 962 7142. Можете да направите своята поръчка и в нашия онлайн магазин.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

Този и други предлагани от нас продукти, на стойност над 150 лв., могат да бъдат закупени и на изплащане с Уникредит потребителско финансиране!

Comments are closed.