Gerber / МАГАЗИН

Представяме ви книгата на Беър Грилс „Оцеляване в дивата природа”

bear_grylls_oceliavaneСписание OFF-road.BG представя новата книга на Беър Грилс „Оцеляване в дивата природа”. След автобиографичната „Кал, пот и сълзи”, на българския пазар е още един бестселър на коравия англичанин. Определена като НАЙ-ДОБРИЯ НАРЪЧНИК ЗА ЖИВОТ В ПУСТОШТА, тази изключително полезна книга за оцеляване в дивата природа е пълна със споделени от Беър Грилс тайни от неговия богат опит на скаут, войник и приключенец.

Няколко са основните и най-важни неща, за които ще разберем от „Оцеляване в дивата природа”:
1. Скрити опасности – клопките, които опитният професионалист трябва да познава, за да избягва.
2. Съветите на Беър Грилс – уроците, научени по трудния начин.
3. Сухи тренировки – начините за усъвършенстване на уменията за оцеляване, преди да бъдат използвани в практиката.
4. Импровизации сред дивата природа – какво да правим, когато не разполагаме с нужните инструменти.
5. Истински истории край лагерния огън – случки от живота на войници от Британските специални части.
Всичко необходимо за живота на открито е описано тук – от запалването на перфектния лагерен огън и организирането на най-добрия бивак до надеждното и успешно ориентиране във всякакви терени и при всякакви метеорологични условия …
ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ВИ ТРЯБВА, Е ТАЗИ КНИГА!

БЕЛЕЖКА ОТ БЕЪР ГРИЛС: „Тази книга събира опита на много мои приятели (както техни лични победи, така и провали) и е резултат от много години, прекарани сред природата с много различни хора. Но специално искам да благодаря на моя приятел Андрю „Уди” Ууд. Заедно с него съм разузнал и обходил множество „интересни” места през годините. Двамата с Уди пребродихме безброй джунгли и мочурища, прекосихме много прашни пустини и безлюдни планини. Уди винаги е стабилен, спокоен, много забавен и притежава ненадминати знания за оцеляването сред дивата природа. Той е експерт в истинския смисъл на тази дума (макар че категорично би го отрекъл) и в продължение на много години е изучавал и усъвършенствал уменията си за оцеляване сред туземци и племена по целия свят. Тези пътешествия ни убедиха, че има страшно много неща, които можем да научим от другите, и че за експерта процесът на обучение никога не свършва. Твърдо съм решен да докажа, че древните практики за оцеляване, подобрявани до степен на съвършенство от туземци и приключенци, и практичните военноразузнавателни методи могат да бъдат успешно комбинирани, за да дадат на модерния скаут всички знания, от които би могъл да се нуждае сред природата”.

Книгата „Оцеляване в дивата природа” може да бъде закупена на цена от 22 лв.

Начин на покупка:

От нашия онлайн магазин Offroadshop.BG

от редакцията на списание OFF-road.BG в София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад)

обадете се на тел. 02 9627142

Безплатна доставка с куриер на територията на България!

Посочените цени са с ДДС. Допълнителна информация на тел. 02 9267142, e-mail: reklama@offroadbg.net

Comments are closed.